Osta liput edullisemmin tästä
+1 Naantali

Fanit ovat puhuneet: Pikku Myy on suosikkihahmo!

Muumimaailman portit aukeavat pian ja Muumifanit pääsevät pitkän talven jälkeen tapaamaan ja halaamaan iki-ihania Muumihahmoja. Muumimaailma kysyi kesän kynnyksellä, kuka Muumihahmoista on kaikkein ihanin. Suosikista ei jäänyt epäselvyyttä: suosikkihahmo on Pikku Myy.

Muumimaailman suosikkihahmokyselyyn saatiin kaikkiaan 3603 vastausta. Ylivoimaiseen voittoon kirmasi pieni ja pippurinen Pikku Myy, jonka mainitsi suosikikseen 32 % vastanneista. Toiseksi suosituin hahmo on kyselyn mukaan Nipsu 12 prosentin ääniosuudella. Palkintopallille ylsi myös jekuillaan hämmennystä aiheuttava Haisuli, joka sai 9 prosenttia äänistä.

Kyselyssä aktivoituivat erityisesti naiset, joita vastaajista oli peräti 83 %. Naisten suosikkihahmosta ei ollut epäselvyyttä, sillä peräti 35 % mainitsi suosikikseen Pikku Myyn. Seuraaville sijoille naisten äänissä ylsivät Nipsu (13 % äänistä) sekä Muumimamma (11 % äänistä). 

Myös miesten suosikiksi ylsi Pikku Myy, joka sai 18 % äänistä. Heti kantaan kiri Haisuli 16 prosentin äänisaaliilla. Kolmanneksi suosituin hahmo miesten keskuudessa on Nuuskamuikkunen, joka sai 12 prosenttia äänistä.

Pikku Myytä ja muita Muumimaailman ihania hahmoja pääsee tapaamaan 11.6. alkaen Naantalin Muumimaailmaan, joka on avoinna kesän jokaisena päivänä aina 28.8. asti. 

Osta liput edullisemmin tästä
Cxense Display