Osta liput edullisemmin tästä
+1 Naantali

Herkkuja ja huveja Muumimaailmassa

Taikatalvi (20.2.-28.2.) on täydessä vauhdissa. Naantalissa pulkkaillaan, hiihdetään ja nautitaan talvisista leikeistä yhdessä rakastettujen Muumihahmojen kanssa. Puuhastellessa tulee usein nälkä, mutta onneksi Muumimaailmassa on varauduttu täyttämään vatsat monenlaisin herkuin.

Muumimaailman ravintolatarjonnasta löytyy monenlaista herkuteltavaa niin pieneen kuin isompaankin nälkään. Mamman Keittiön kotiruokabuffet tarjoaa terveellistä kotiruokaa päivittäin kello 10.30-15.45. Tarjolla on herkkuja myös kasvisruokailijoille. Pienemmässä suolaisen nälässä kannattaa suunnata Jääkioskille, jossa tarjoillaan muun muassa herkullisia grillimakkaroita. Halukkaat voivat paistaa makkaransa itse tikun nokassa, mutta kiireisimmille on tarjolla myös valmiiksi paistettuja grilliherkkuja. Jääkioski on auki päivittäin kello 10-16. 

Myös makennälkäiset on huomioitu Taikatalvessa. Maistuisiko Mamman munkit ja vaahtokarkkikaakao? Siinä tapauksessa suunnaksi kannattaa ottaa Pannukakkukahvila, josta saa nimensä mukaisesti myös pannukakkuja. Herkkuja on tarjolla kello 10.30-15.45. Herkkuisuita hemmotellaan myös Vilijonkan vohvelikioskissa sekä Mymmelin karkkikaupassa. Molemmat palvelevat päivittäin kello 10-16. 

Taikatalven ravintolatarjontaan voi tutustua täällä: www.muumimaailma.fi/taikatalvi

Lisätiedot ja kuvapyynnöt:
Muumimaailma Oy
markkinointijohtaja Ann-Karin Koskinen, 
puh. 040 590 0701 tai
ann-karin.koskinen@muumimaailma.fi

 

 

Osta liput edullisemmin tästä
Cxense Display