Osta liput edullisemmin tästä
+1 Naantali

Suomen suurin kesäteatteri aukeaa jälleen Muumimaailmassa!

Muumimaailman portit avautuvat 11.6. kello 10. Tänä kesänä Muumimaailmassa on entistäkin enemmän tekemistä ja kokemista, ja tuttuun tapaan pääsylipun hintaan kuuluu myös Suomen suurimman kesäteatterin esitykset. Varaslähtö kesäkauteen otettiin siivoustalkoilla, kun Muumimaailman rantoja siivottiin kuntoon kesävieraita varten.

Tänä vuonna Muumimaailman väki karisti talviunihiekat silmistään Siisti Biitsi -rantasiivoustalkoiden merkeissä. Muumimaailman ja Pidä Saaristo Siistinä ry:n yhteistyössä järjestämässä tempauksessa päiväkotilapset siivosivat yhdessä Muumihahmojen kanssa Muumimaailman rantoja. Pidä Saaristo Siistinä ry:n ja Muumimaailman yhteistyö jatkuu läpi kesän.

”Muumimaailman suoma mahdollisuus päästä kertomaan roskaantumisesta ja herkistä vesistöympäristöistämme on hyvin ainutlaatuinen. Luonnon vaaliminen ympäristössä, jossa käy paljon perheitä ja on paljon toimintaa, on ympäristöarvojen vahvistamista”, kertoo Pidä Saaristo Siistinä ry:n projektikoordinaattori Jenny Gustafsson.

Muumifilosofian mukaista puuhailua perheen pienimmille
Ympäristötietous on yksi keskeisimmistä Muumimaailman arvoista. Muita teemapuistossa vaalittavia arvoja ovat aikaisempien vuosien tapaan perhekeskeisyys, väkivallattomuus, ystävällisyys, turvallisuus ja seikkailu.

”Lasten elämykset syntyvät ennen kaikkea leikkien ja puuhaillen. Nyt siihen on entistä paremmat puitteet, kun Muumitaloon tuotiin lisää rekvisiittaa. Myös Hemulin talon uudistukset houkuttelevat viipymään tiedeaiheisen tarpeiston parissa entistä pidempään. Siisti Biitsi -talkoista talteen otetuista roskista taas rakennettiin soittimia, joilla Tuu-tikin roskaorkesteri säestää musiikkiesityksiä kesän jokaisena päivänä ”, kertoo Muumimaailman markkinointijohtaja Ann-Karin Koskinen tämän kesän uutuuksista.

Teatteria joka päivä
Kesä 2016 on Muumimaailman 24. toimintavuosi. Yksi ehdottomista vetonauloista on kesästä toiseen pääsylipun hintaan kuuluvavat teatteriesitykset. Tänä kesänä Teatteri Emman esityksillä on uusi tuottaja, Turun Kaupunginteatteri.

”Harva tietää, että teatterimme on esitysmäärillä mitattuna Suomen suurin kesäteatteri”, Koskinen toteaa.

Muumihahmot ovat tavattavissa ja halattavissa kesän jokaisena päivänä 11.6.-28.8. Naantalin Muumimaailmassa. Liput Muumimaailmaan voi ostaa etukäteen edullisemmin verkosta www.muumimaailma.fi. Kesäkuun lipputarjouksena saa kaksi päivää Muumimaailmassa yhden hinnalla.

Osta liput edullisemmin tästä
Cxense Display