Osta liput edullisemmin tästä
+1 Naantali

Vielä ehdit Taikatalveen!

Muumimaailmassa nautitaan talven taiasta vielä tulevan viikonlopun ajan. Taikatalvi on avoinna 28.2. saakka päivittäin kello 10-16.

Muumimaailma on auki tämän talven osalta vielä perjantaista sunnuntaihin kello 10-16. Tämän jälkeen Muumimaailman portit aukeavat seuraavan kerran 11.6., kun kesäkausi käynnistyy. 

Mikä olisikaan mukavampi tapa päättää hiihtoloma kuin iloita talvesta rakastettujen Muumihahmojen kanssa? Muumimaailman Taikatalvessa lasketaan mäkeä, leikitään ja nautitaan talvisista teatteriesityksistä vielä yhden viikonlopun ajan. 

Tarjolla on paitsi monenlaista tekemistä, myös herkkuja moneen makuun. Lukuisista kioski- ja ravintolapisteistä löytyy suuhunpantavaa niin isoon kuin pieneenkin nälkään, olipa mielessä sitten makea tai suolainen naposteltava. 

Päivä käynnistyy kello 10.30, kun Pikku Myy suorittaa avauslaskun liukurimäessä. Ohjattua ohjelmaa on luvassa puolentunnin välein koko päivän ajan, aina kello 15.30 käynnistyvään Reippailija-Hemulin retkileikkiin saakka. Päiväohjelma löytyy täältä: www.muumimaailma.fi/taikatalvi

Lisätiedot ja kuvapyynnöt:
Muumimaailma Oy
markkinointijohtaja Ann-Karin Koskinen, 
puh. 040 590 0701 tai ann-karin.koskinen@muumimaailma.fi

Osta liput edullisemmin tästä
Cxense Display