Ainutlaatuinen Muumielämys,
huomiota herättävä markkinointikeino
ja lupauksensa lunastava viihdyttäjä asiakkaidenne iloksi!

Puuttuuko tapahtumastasi perheiden huomion herättävä esiintyjä? Mietitkö vielä, mikä saisi asiakkaat liikkeelle? Rentoudu, Muumitapahtumat auttaa!

Muumien suosio sen kuin kasvaa kasvamistaan, ja siksi Muumeja tavataan esiintymässä yhä useammin myös Muumimaailman ulkopuolella. Etenkin erilaiset kauppapaikat, kulttuuritapahtumat ja yritysten perhepäivät ovat suosittuja tilaisuuksia Muumifanien keskuudessa. Muumit laittavat lapsiperheille vauhtia varpaisiin, ja takaavat tapahtumallenne positiivisen näkyvyyden niin kotimaisten kuin ulkomaistenkin asiakkaiden keskuudessa!

Järjestetäänkö teidän asiakkaillenne Muumitapahtuma vaikkapa Pikku Myyn ja Muumipeikon seurassa? Lähdetäänkö Muumien mukaan jännittävään viidakkoseikkailuun vai vietetäänkö yhdessä hauskat yllätyssynttärit? Tämä esiintyminen ei vaadi suuria puitteita, Muumit tuovat tärkeimmän tullessaan – nimittäin tunnelman! Noin 20 minuutin esiintymiset rakentuvat viihdyttävästä yhdessäolosta, tarinasta, musiikista, tanssista ja leikistä. Mikä parasta, esitys päättyy yleisön kanssa tapaamiseen, jolloin sopii vaikka napata valokuva Muumin halauksessa!

Pyydä tarjous teidän Muumitapahtumallenne Mintulta: minttu@muumimaailma.fi / 044 775 4444 tai tutustu ohjelmavaihtoehtoihin ja lähetä tarjouspyyntö verkkosivuillamme. Muumitapahtumat tukee esiintymisen tilaajaa tapahtuman markkinoinnissa sisällyttämällä markkinointimateriaalin tapahtuman hintaan. Näkyvyyttä on mahdollista saada myös virallisista Moomin.com-kanavista!

KESÄ-ELOKUUN ESIINTYMISILLE KAUPANPÄÄLLE LIPUT MUUMIMAAILMAAN. Kutsuttuanne Muumit vierailulle teidän yritystapahtumaanne, Muumit kutsuvat puolestaan teidät, tai vaikkapa tapahtumassanne liput voittaneet asiakkaanne vierailulle Muumimaailmaan! Tarjous koskee uusia kesä-elokuulle 2017 tehtyjä tilauksia. Pääsyliput (2kpl) toimitetaan tilausta koskevaan tapahtumaan, jos ei toisin sovita. Liput ovat voimassa Muumimaailman kesäkaudelle 2017. Tilaaja voi käyttää liput itse tai esimerkiksi järjestää arvonnan asiakkailleen. Lippuja on rajoitettu erä.

 

Pyydä tarjous tästä

Kahden hahmon satupaketti

Talvinen show

Talvinen ulkoilmaesitys

Räätälöity Muumiesitys

Lisäpalvelut

Sulje X

Kahden hahmon satupaketti

Kahden Muumihahmon esitys sisältää osallistavaa teatteria, musiikkia ja leikkiä. Seikkailu päättyy yleisön ja hahmojen tapaamishetkeen, jossa yleisö pääsee halaamaan hahmoja ja vaikka ottamaan selfien suosikkinsa kanssa.

Neljä erilaista tarinavaihtoehtoa, valitse mieleinen:

Pikku Myyn jymy-yllätys
• hahmoina Muumipeikko ja Pikku Myy
• kesto 25 min.
lataa markkinointimateriaalit

Muumipeikko ja Taikurin hattu
• hahmoina Muumipeikko ja Taikuri
• kesto 25 min.
• lataa markkinointimateriaalit

Muumipapan ja Nuuskamuikkusen meriretki
• hahmoina Muumipappa ja Nuuskamuikkunen
• kesto 25 min.
• lataa markkinointimateriaalit

Pikku Myyn terveiset
• hahmoina Pikku Myy ja Muumipeikko tai Niiskuneiti
• kesto 25 min.
• lataa markkinointimateriaalit

Sulje X

Kolmen hahmon satupaketti

Isompi esitys, vauhdikkaampi meno! Näissäkin esityksissä on luvassa vuorovaikutteista lastenteatteria, leikkiä, liikuntaa ja laulua. Jokainen esitys päättyy tilaisuuteen tavata hahmoja ja vaihtaa riemastuttavat halit hahmojen kanssa.

Valitse haluamasi teema:

Muumimamman yllätysjuhlat
• hahmoina Muumimamma, Muumipeikko ja Pikku Myy
• kesto 25 min.
lataa markkinointimateriaalit

Viidakkoseikkailu
• hahmoina Muumipeikko, Niiskuneiti ja Pikku Myy 
• kesto 25 min.
lataa markkinointimateriaalit

Sulje X

Talvinen show

Muumilaakson asukkaita heräilee talviuniltaan tämän tästä. Odotetaanko teillä joulua, vuoden vaihdetta vai laskiaista? Vieraat Muumilaaksosta voivat tulla kanssanne odottamaan tai vaikka palkitsemaan koko odotuksen!

• lataa markkinointimateriaalit

Sulje X

Talvinen ulkoilmaesitys

Pikku Myy ja Muumipeikko leikkivät ulkoleikkejä yhdessä innokkaan yleisön kanssa – ja sitten tietysti halaillaan! Ulkona toteutettava esitys sopii loistavasti vaikkapa hiihtokeskukseen.

Kaikki Muumitapahtumien seikkailuesitykset onnistuvat tarvittaessa myös ulkoilmaversioina.

Hahmoina esim. Muumipeikko ja Pikku Myy • kesto 25 min.

Sulje X

Räätälöity Muumiesitys

Tahtoisitko Pikku Myyn juontamaan laukaisukisaa, Muumimamman halaamaan kollegoitasi tyhy-päivään tai Haisulin soittamaan yllätyksenä pyöreitä vuosia täyttävän työkaverisi ovikelloa? Kerro toiveesi, niin pyrimme toteuttamaan sen!

Sulje X

Lisäpalvelut

Poskimaalaus
Ilahduta asiakkaitasi tarjoamalla heille näkyvä muisto Muumien kohtaamisesta.

Arvonta
Mahdollisuus voittaa lippuja Muumimaailmaan tai vaikka ihana muumipehmo – arvonta on syystäkin klassikko, joka saa yleisön aktivoitumaan!

PS. Voit tilata lisäpalveluja Muumiesiintymisen yhteyteen tai ilman.

 

 • Esitys sai kaikki iloiselle mielelle. Pikku Myyn napakat kommentit sekä esiintyjien eläytyminen rooleihinsa toivat sadunomaisen Muumilaakson joukkoomme.

  Mari Pajunen, Valmet Automotive
 • Muumien vierailut kauppojemme tapahtuma -ja teemapäivillä vaikuttavat positiivisesti niin tunnelmaan kuin kävijämääräänkin!

  Marko Karhu, Ruokakesko Oy
 • Esitys oli erittäin onnistunut ja esiintyjät todella ammattitaitoisia.

  Timo Suokas, Veljekset Keskinen Oy
 • Asiakasmäärä kasvoi noin kahdella tuhannella kävijällä verrattuna vastaavaan sunnuntaihin. Olemme tyytyväisiä Muumien vierailuun!

  Sari Puhilas, Kauppakeskus Pasaati
Osta liput edullisemmin tästä
Cxense Display