Osta liput edullisemmin tästä
+1 Naantali

Hyvien lapsuusmuistojen tekijä saa paikan

Jo 25 vuotta täyttävä teemapuisto etsii yli kahtasataa kesätyöntekijää, jotka yhdessä tekevät Muumimaailmasta Muumimaailman. Jos kesätyö taatusti värikkäässä ja elämyksellisessä paikassa kiinnostaa, tutustu tehtäväkuvauksiin ja valitse omasi.

Monissa tehtävistämme tarvitaan asiakaspalvelua, kielitaitoa ja esiintymiskykyä, mutta meillä on töitä muillekin kuin ekstroverteille maailmankansalaisille. Esimerkiksi siivoojassa arvostamme erityisesti sitä, että hän siivoaa – arkijärki, huolellisuus ja tekemisen meininki riittävät. Ja jokaisen meille tulevan pitää tietysti voida sitoutua kesän ajaksi.

Hae jo, jos tänne asti luit!

Aitioemäntä

tai aitioisäntä

Kiinnostaako työ Naantalin Emma Teatterissa?

Haemme aitioemäntää tai -isäntää tekemään asiakkaidemme illoista ennakko-odotuksia onnistuneempia.

Jos olet asiallinen ja supliikki asiakaspalvelija, lähetä työhakemuksesi meille. 

Tarjoamme sinulle työtä teatteri-iltoina Fingerporin parissa.

www.emmateatteri.fi

 

Lue lisää

Kakkumestari

Kaikkien herkkusuiden pelastaja

Haemme Kakkumestaria Naantaliin keväällä avattavaan kahvilaan.

Osaatko leipoa herkullisimmat kakut ja maistuvimmat suolaiset? Onko sinulla pettämätön visuaalinen silmä ja kyky loihtia vitriinistä myyvä? Omaatko hyvät asiakaspalvelutaidot ja reippaan työskentelyasenteen?

Saatat olla juuri etsimämme henkilö.

 

Lue lisää

Tarjoilija

Tarjoilijaksi Emma Teatteriin.

Illalla Muumimaailman sulkeuduttua alkaa Emma Teatterissa eri meno. Muumimaailman oma teatteri muuntautuu 40 iltana kesäteatteriksi, ja katsomo täyttyy aikuisista asiakkaista. Haemme hyvää porukkaa työskentelemään erilaisissa tarjoilutehtävissä. Tarvitsemme sujuvapuheisen aitioemännän, ripeitä väliaikamyyjiä ja nopsajalkaisia tarjoilijoita. Yhdistävänä tekijänä toimii leveä hymy ja halu työskennellä asiakkaiden parissa. Emma Teatterissa on anniskeluoikeudet, joten ehdoton ikäraja tehtävään on 18 vuotta.

Lue lisää

Vuoropäällikkö

Ruokatuotteesta vastaava vuoropäällikkö

Haemme Muumimaailman ravintola- ja kioskiosastolle vuoropäällikköä vastaamaan lounas- ja pikaruokaravintoloista.

Työtehtävä sisältää työntekijöiden perehdytyksen työtehtävään ennen kauden alkua sekä jatkuvaa koulutusta kauden aikana.

Valvot tuotantoprosessia, vastaat tuotteen laadusta ja huomioit taloudelliset näkökulmat. Olet valmis tarttumaan kauhan varteen, mutta pääpaino on siinä, että varmistat työskentelyn sujuvuuden hyvällä organisoinnilla ja vahvalla esimiestyöskentelyllä. Olet käytännönläheinen ihminen, joka laittaa asiat tapahtumaan. Omalla esimerkilläsi luot hyvän työskentelyilmapiirin, ja kannustat tiimisi hyviin suorituksiin.

Edellytämme napakkaa otetta työntekoon, halua ja kykyä ottaa vastuuta ja joustavuutta työaikojen suhteen. Toivomme aiempaa työkokemusta pikaruokaravintoloista sekä keittiössä työskentelystä.

Lue lisää

Asiakaspalvelija

Muumimaailma etsii moniin eri työtehtäviin asiakaspalvelusta kiinnostuneita, reippaita ja oma-aloitteisia kesätyöntekijöitä.

Tässä työssä tarvitaan sosiaalisuutta, positiivista asennetta sekä kykyä kääntää hankalatkin tilanteet parhain päin. Suomea, ruotsia ja englantia pitää osata niin että pärjää asiakaspalvelutilanteissa. Muut kielet ovat plussaa – varsinkin japani, jos joku sattuisi sitä osaamaan. Mahdollisia tehtäviä ovat esimerkiksi asiakaspalvelu Muumimaailman eri myyntipisteissä portilta ravintoloihin, kojuihin, kioskeihin ja putiikkeihin.

Lue lisää

Roolihahmo

Kesätyö roolihahmona.

Tässä työssä tarvitset esiintymiskykyä, tilannetajua, luovuutta, kielitaitoa ja rohkeutta ottaa asiakas haltuun. Lapsistakin täytyy tietysti tykätä, niitä on Muumimaailma täynnä! Sinulla on ehkä aikaisempaa kokemusta näyttelijäntyöstä, opiskelet alaa tai olet aktiivinen teatteriharrastaja. Yleisten esiintymistaitojen lisäksi osaat mahdollisesti laulaa, soittaa tai tanssia. Myös askartelutaidot ovat plussaa. Jos olet kaikkea tuota, kesätyösi saattaa tuoda sinut Emma Teatterin lavalle tai Muumitalon pihapiiriin viihdyttämään vieraitamme yhtenä roolihahmoista. Kerro erityistaidoistasi tarkemmin hakukaavakkeen kohdassa ”erityistaidot”!

Lue lisää

Pukuhuoltaja

Kesätöihin Muumimaailmaan.

Tässä tehtävässä tarvitaan käsityötaitoja sekä reipasta ja järjestelmällistä otetta työhön. Tiedät perusasiat vaatteiden ja muiden tekstiilien hoidosta ja materiaaleista. Sinulta onnistuvat niin pyykkääminen kuin korjausompelutyötkin, ja lisäksi olet hyvä ratkomaan yllättäviäkin pulmatilanteita. Osaat valmistaa pieniä rekvisiittoja ja ommella esimerkiksi verhoja suunnitelman mukaan.

Lue lisää

Väskin seikkailuopas

Kesätöihin Väskin seikkailusaarelle.

Väskin seikkailusaaren kalastajakylässä arvostetaan perinteisiä käsityötaitoja, sosiaalista luonnetta, perinteisten kotieläimien (possu, kana, lammas jne.) kanssa toimeen tulemista sekä asiakaspalveluhenkisyyttä (kylällä on useita myyntipisteitä sekä ohjelmallista toimintaa). Kielitaidostakaan ei ole haittaa, sillä vieraita saattaa tulla hyvinkin kaukaa. Seikkailukohteissa toimivilta toivomme kokemusta esimerkiksi jousiammunnasta tai kiipeilystä – sekä tietysti halua ja kykyä tehdä asiakkaan päivästä unohtumaton turvallisuudesta tinkimättä.

Lue lisää

Toimisto/Mikrotuki

Kesätöihin Muumimaailmaan.

Muumimaailman toimistolta löytyy töitä muun muassa puhelinkeskuksen hoitajalle ja mikrotukihenkilölle. Näitä hommia varten tarvitaan kielitaitoa, IT-alan perustaitoja sekä oma-aloitteinen luonne. Aikaisempi työkokemus Muumimaailmasta on eduksi, joskaan ei välttämätön. Mikrotuelta vaaditaan hyvää tietoverkkojen ja Windows-ympäristön tuntemusta.  

Lue lisää

Poskimaalaus/Valokuvaus/Onnenpelit

Kesätöihin Muumimaailmaan.

Muumimaailmassa melkein jokaisella kävijällä on iloinen muumikuva poskessaan. Kukas niitä tekee – ehkä ensi kesänä sinä? Olet maalaustaitoinen, kekseliäs ja ystävällinen sekä reipas asiakaspalvelija. Nopeuskaan ei ole haitaksi, sillä joskus tahtoo syntyä jopa jonoa. Kerro erityistaidoistasi tarkemmin hakukaavakkeella. 

Lue lisää

Nuori roolihahmo

Kesätöihin Muumimaailmaan.

Jos olet noin 10–13-vuotias, iloinen, reipas, sosiaalinen ja työtä pelkäämätön, tässä on sinulle mahdollisuus päästä ensimmäistä kertaa oikeisiin töihin! Nuoret roolihahmot esittävät Vilijonkan lapsia. Tehtävään sopiakseen pitää olla aika lyhyt – alle 160 sentin pituinen. Esiintymiseen liittyvät erityistaidot (näytteleminen, laulaminen, tanssi jne.) ovat plussaa, joten kerro niistä tarkemmin hakukaavakkeen kohdassa ”erityistaidot”.   

Lue lisää

Siivous

Kesätöihin Muumimaailmaan.

Muumimaailman yli 200.000 kesävierasta aiheuttavat vääjäämättä hiukan epäjärjestystä, jopa sotkua. Jos tämä ei hätkähdytä, hae meille kesäsiivoojaksi. Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous Muumimaailman asiakas- ja tuotantotiloissa. Kielitaitoa ja esiintymiskykyä enemmän painotamme oma-aloitteisuutta, reipasta otetta työntekoon, itsenäisyyttä sekä halua tehdä siistiä jälkeä eikä mennä siitä mistä aita on matalin. 

Lue lisää

Huolto/Varasto

Kesätöihin Muumimaailmaan.

Huoltotehtävissä tarvitset kätevyyttä, sillä Muumimaailmassa riittää fiksaamista, maalaamista ja putsaamista. Tässä työssä ei voi karsastaa myöskään roskapussin kantamista tai tukkeutuneen vessan avaamista. Ajokortti ei ole pahitteeksi, ja tekninen erikoisosaaminen (sähkö-, putki-, kone- tms.) tekee varman vaikutuksen. Aikaisemmat työtehtävät ja harrastukset kertovat paljon osaamisestasi, joten muista mainita oleelliset meriitit hakukaavakkeen kohdassa "erityistaidot". 

Varasto- / roudaustehtävissä etua on hyvästä  ajoneuvojenkäsittelytaidoista (pakettiauto, peräkärry jne.), järjestelmällisyydestä, tarkkuudesta ja ripeistä ottteista. Hyvä fyysinen kunto on eduksi. Roudauksen puolella ajokortti on välttämätön.

Lue lisää

Ääniteknikko

Kesätyö ääniteknikkona.

Sekä Teatteri Emmaan että muutamiin muihin Muumimaailman kohteisiin tarvitaan kesätyöntekijöitä hoitamaan ääni- ja valoajoa ja pieniä huoltotehtäviä sekä huolehtimaan teatterista ylipäätään. Sinulla on kokemusta piuhoista, nupeista ja namikoista sekä muusta alan tekniikasta ja pysyt rauhallisena ja johdonmukaisena yllättävissäkin tilanteissa. Tulet Muumien ja ihmisten kanssa hyvin toimeen. Kerro osaamisestasi tarkemmin hakukaavakkeen kohdassa ”erityistaidot”. 

Lue lisää

Kokki

Kokiksi Muumimaailmaan.

Keittiössä työskentelet Muumimamman oikeana kätenä kantaen suuren vastuun siitä, että jokaisen pienen ja vähän isommankin asiakkaan mielestä Mamman lihapullat ovat maailman parhaita, ja että mahat täytetään terveellisellä sapuskalla ja hyvällä mielellä. Työ on hektistä, mutta päivät kuluvat vallan nopeasti, kun tekemistä riittää. Työ sisältää ruoanlaittoa ja muita keittiöhommia. Työvuorot ajoittuvat välille klo 7–20. 

Lue lisää
Osta liput edullisemmin tästä
Cxense Display