Muumilaakson urheilukilpailut ja Muumilaakson aarre Emma Teatterissa

Emma Teatterin näytökset toteuttaa tänäkin kesänä Turun Kaupunginteatteri. Vauhdikkaat ja mielenkiintoiset esitykset suunnitellaan ja toteutetaan ammattinäyttelijöiden voimin.

Musiikkiteatteriesitys ”Muumilaakson urheilukilpailut” on kielivapaa, musiikilliseen tarinankerrontaan perustuva esitys, joka tempaa mukaansa perheen pienimmätkin katsojat. Draamaa Muumilaaksoon tuo jännittävämpi ”Muumilaakson aarre”, jota etsitään sekä suomen että että ruotsin kielellä. Esitykset tekstitetään englanniksi, japaniksi sekä venäjäksi.

Mukaansatempaavat esitykset ovat kestoltaan noin 15­–20 minuuttia. Muumilaakson urheilukilpailuissa temmelletään vauhdikkaasti musiikin tahtiin ja luvassa on jos jonkin moista urheilulajia, joista jokaiselle löytyy jotain tuttua. Muumilaakson aarretta puolestaan etsitään hieman jännittävämmissä tunnelmissa.

Esitykset ovat osittain myös interaktiivisia, joten yleisölle jää raikuvien aplodien lisäksi muutakin tekemistä. Muumit ja Turun Kaupunginteatteri toivottavat kaikki tervetulleiksi!

Nähdään teatterissa: katso näytelmien esitysajat tästä.