Muumimaailmasta elämäsi paras kesätyö – käy Muumilaaksoon!

3.3.2022

Haluatko työskennellä Suomen hauskimmassa työpaikassa? Oletko toimeen tarttuva, iloinen ja sosiaalinen tyyppi? Jos koet kaiken lisäksi omaavasi vilkkaan mielikuvituksen, josta pulppuaa mitä kiehtovampia tarinoita, sinua odottaa elämäsi paras kesätyö Muumimaailmassa.

Ainakin viisi hyvää syytä hakea kesätöihin Muumimaailmaan

Kesätyöntekijöiltämme sujuvat niin hymyileminen, hauskojen hetkien luominen, aran lapsen lohduttaminen kuin ihanien elämysten tarjoaminen Muumivieraille. Jos nyökkäilet näille asioille mielessäsi, tai tunnet juuri edellä mainitun kaltaisen huipputyypin, nappaa kiinni mahdollisuudesta! Voit tuota pikaa työskennellä Muumiperheen kanssa Suomen ihastuttavimmassa saaressa.

1. Muumimaailma on matkailualan hauskin kesätyöpaikka

Muumimaailman kesä on täynnä hauskoja elämyksiä. Hauskan työstä tekee se, että Muumilaaksossa on joka ikinen kesä aivan uusi teema. Olet siis osaltasi rakentamassa ainutlaatuista satumaailmaa Muumien vieraille. Muumimaailma tarjoaa kesäksi lukuisia erilaisia tehtäviä näyttelijöistä lipunmyyjiin ja Hemulipoliiseista ravintolatyöntekijöihin.

2. Haaveiden kesätyöpaikkaan palkataan parhaimmat

Pikku Myy puhelimessaMuumimaailma on haluttu kesätyöpaikka. Moni on haaveillut jo pitkään kesätyöstä Muumien kanssa. Siksi hakijoita on paljon. Tiedät siis olevasi mukana huippuporukassa, jos sinut valitaan haastatteluista töihin Muumimaailmaan.

3. Jännittävä kulttuuri- ja kielikylpy vailla vertaa

Työssäsi tapaat ihmisiä kaikkialta Suomesta ja maailmasta. Olet luomassa unohtumattomia muistoja Muumilaaksosta tuliaisina kotiin – lähelle ja kauas. Kaikki Muumimaailman työntekijät edistävät työssään Muumien tapaan ennakkoluulottomuutta, hyviä tapoja ja yhteistä turvallisuutta. Kansainvälisessä ilmapiirissä saat myös mahdollisuuden käyttää ja treenata vieraita kieliä.

4. Valttikortti tulevaisuuden työnhaussa

Kesätyö Muumilaaksossa on takuuvarma etu tulevaisuuden työnhaussa. Kesätyöstä kertominen on oiva keino murtaa jää niin työpaikkahaastattelussa kuin uusia ihmisiä tavatessasi. Monella tulevalla työnantajallasi on hyviä muistoja ja mielikuvia Muumimaailman kesätyöntekijöistä ja vierailuista Muumilaaksoon.

5. Muumien arvopohjasta eväitä elämään

Tuu-tikki ja lapsetKesätyö Muumien kanssa on unohtumaton kokemus. Muumifilosofia ohjaa Muumimaailman arvoja ja näkyy kaikissa kesän työtehtävissäsi. Arvopohjaan lukeutuvat muun muassa ystävällisyys, perhekeskeisyys, väkivallattomuus ja ympäristötietoisuus. Näillä eväillä kesätyöntekijämme ovat ponnistaneet elämässä ja työurallaan pitkälle!

Minä tunsin itseni niin onnelliseksi, etten edes pelännyt tämän hetken menevän ohi.

– Muumipappa