Muumimamma ja Muumipappa tervehtii.

Saapuminen

Muumimaailma sijaitsee Suomen lounaisrannikolla Naantalissa, 16 kilometrin päässä Turusta ja noin 180 kilometrin päässä Helsingistä. Millä olette tulossa? Valitse tuosta alta, niin saat suoraan saapumisohjeet.

 

Aja ensin kohti Turkua ja seuraa sitten opasteita Naantaliin ja Muumiparkkiin. Muumimaailman parkkipaikka sijaitsee Naantalin sisääntuloväylällä n. 2 km Muumimaailmasta.

Jos käytät navigaattoria, anna osoitteeksi Tuulensuunkatu 12, Naantali. Google mapsiin on hyvä laittaa Muumiparkki ja Muumibussit niin löytää oikean osoitteen.

Pysäköinti Muumimaailman vieraille tarkoitetussa Muumiparkissa maksaa 17 €/päivä ja ennakkoon verkkokaupasta 15 €/päivä. Pysäköinnin voi maksaa sekä käteisellä että kortilla – myös Parkman ja Easypark käyvät. Invapysäköintiluvalla pysäköinti on maksutonta. Hintaan kuuluvat edestakaiset bussikyydit Naantalin vanhaan kaupunkiin. Muumibussit kulkevat läpi kesän Muumimaailman ollessa auki. Pysäkiltä on Muumisaarelle kävelymatkaa muutama sata metriä (n. 500-600m)

Muistathan, että Muumimaailman parkkimaksu on voimassa vain Muumiparkissa, ei muissa parkkipaikoissa Naantalissa.

Sähköautojen latauspaikat Naantalissa löydät tästä: https://chargefinder.com/fi/naantali/sahkoauton-lataus/yp6wzr

Reittihakuun »

Linja-autolla Turusta Naantaliin

Turusta Naantaliin pääsee näppärästi bussinumeroilla 6 ja 7. Turun paikallisliikenteen Fölin sivuilla on reittiopas sekä bussiaikataulut Turusta Naantaliin. http://www.foli.fi.  

 

Matkan kesto liikenteestä riippuen on noin 35min-50min. Naantalissa lähtö- ja päätepysäkki on Aurinkotien päässä. Pysäkki on keskustan läheisyydessä ja lyhyen kävelymatkan päässä vanhasta kaupungista ja Muumimaailmasta.

Vuorobussit Turkuun
Turkuun ajavat vuorobussit löydät täältä.

 

Junalla pääset Turkuun sekä Helsingin että Tampereen suunnasta.

Tutustu yhteyksiin ja aikatauluihin osoitteessa www.vr.fi.

Jos tulet omalla veneellä, löydät Naantalin kauniin vierasvenesataman aivan Muumimaailman tuntumasta. Vierasvenepaikkoja löytyy jopa Muumimaailmaan johtavan sillan kupeesta.

Lisätietoa: www.naantalinvierasvenesatama.fi

Ukkopekalla saavut Turusta Naantalin vanhan kaupungin rantaan meritietä. Viihdyttävä matka läpi upeiden saaristomaisemien kestää pari tuntia yhteen suuntaan. Halutessasi voit kulkea Ukkopekalla vain yhteen suuntaan ja taittaa matkan toiseen suuntaan vaikka bussilla.

Lähtöpaikan, aikataulun, hinnat ja monenlaista muutakin tietoa saat Ukkopekan kotisivuilta tai puhelinnumerosta 02 515 3300.

Tilaa ennakkoon Menevän taksikuljetukset Turun seudulta Muumimaailmaan ja takaisin. Katso lisätiedot ja tee tilaus osoitteesta http://meneva.fi/muumimaailma