Osta liput tästä

Turvallisuusohjeet

Vieraile turvallisesti Muumimaailmassa:

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää! Teemme kaikkemme, jotta sinulla ja perheelläsi olisi turvallinen olo ja vierailu sujuisi mukavasti. Olemme saaneet viranomaisilta luvan puiston avaamiseen tietyin ehdoin. Noudatamme viranomaisten ohjeita ja määräyksiä. Rajaamme päivittäistä kävijämäärää ja myymme ainoastaan yhden päivän lippuja ja tietylle päivälle. Jos kuitenkin haluat vaihtaa vierailun päivämäärää niin voit tehdä sen vaihto.muumimaailma.fi. osoitteessa.

Henkilökuntamme on ohjeistettu hyvän käsihygienian ja yleisen hygienian huolehtimiseen sekä toimimaan poikkeustilanteissa. Siivousta ja desinfiointia on tehostettu kaikissa pisteissä ja niistä löytyvät myös käsidesi tai käsienpesupaikka. Muumitalo, Hemulin talo sekä wc-tilat on suojattu nanopinnoitteella, joka hylkii tehokkaasti mikrobeja.

Suurin osa ruoka-ja herkkupisteistämme toimii jo valmiiksi take away-periaatteella. 

Muutamat myyntipisteemme ja elämyskohteemme ovat epidemian takia pois käytöstä.

Toivomme vierailtamme:

-          Pääsylipun (liput ostettavissa vain ennakkoon) sekä muiden palvelujen kuten pysäköinnin ja ruokailun ostoa ennakkoon verkkokaupasta - varmistat turvallisen ja sujuvan vierailun

-          vierailua meillä vain terveenä. Myös henkilökuntamme tulee töihin vain terveenä.

-          Turvavälien pitämistä. Muistutamme siitä myös päivän aikana ja huolehdimme, ettei myyntipisteisiin muodostu jonoja.

-          käsidesin käyttöä tai käsien pesua usean kerran päivässä.

-          Korttimaksua myyntipisteissämme

-          Ymmärrystä poikkeustilanteen aiheuttamille muutoksille

Varaa aikaa

Jotta ehditte nauttia kaikesta mitä on tarjolla, kannattaa tulla ajoissa.

Fennian Hauskuusvakuutus Muumimaailman asiakkaille

Toivomme, että viihdytte tänään Muumimaailmassa. Jos kuitenkin sattuu huono päivä eikä lapsella ole hauskaa, Fennian hauskuusvakuutus korvaa uuden käynnin Muumimaailmaan. Jos lapsi ei tänään hymyile, naura, riemuitse, kikata, iloitse tai muuten nauti tämän päivän vierailusta Muumimaailmassa, poikkea Muumimaailman infopisteessä ja täytä korvaus hakemus. Korvauksena Fennia lahjoittaa uuden päivälipun lapselle toista käyntiä varten.

Oikeat varusteet

Varustautukaa sään mukaan, Muumimaailmassa ollaan paljon ulkona joka säällä. Ota mukaan myös uimapuku, meillä on uimaranta.

Eniten vieraita...

... Muumimaailmassa käy heinäkuussa. Rauhallisempia vierailuajankohtia ovat kesä- ja elokuu.

Lastenhoito

WC-tilojen yhteydessä on useita hyvin varusteltuja lastenhoitohuoneita. Ruokailupaikoissa onnistuu myös vauvanruoan lämmitys mikroaaltouunissa.

Vetokärryt

Tavaroita varten voit vuokrata vetokärryt Muumimaailman infopisteestä.

 

Vetokärryt 5€/pvä (5€ pantti)

Maksuvälineet

Ruokapaikoissa ja myymälöissä käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit. Lähin käteisautomaatti sijaitsee Naantalin keskustassa.

Liikuntarajoitteiset

Maasto on mäkinen ja osin jyrkkiä nousuja. Muumimaailmaan johtavan sillan ramppi on veden korkeudesta riippuen välillä jyrkkä. Muumitalon ympäristö on suhteellisen helppokulkuinen ja metsäpolut on mahdollista kiertää pyörätuolilla. Korkeuserojen vuoksi liikkumisesta on hyvä kuitenkin varmistua tapauskohtaisesti. Henkilökunta opastaa tarvittaessa helpommalle reitille. Liikuntarajoitteisen vieraan saattaja pääsee mukaan ilmaiseksi saattajakortilla tai siihen verrattavalla kortilla.

Inva-WC:t

Teatteri Emman ja Mamman Keittiön yhteydessä on inva-WC-tilat.

Infopiste

Muumimaailman info on Muumipostin ja kirjakaupan yhteydessä. Sieltä voi kysellä löytötavaroita, ja paikalla on ensiaputaitoinen henkilö.

Tavaransäilytys

Tarvitsetko matkatavaroillesi säilytystä? Tavaransäilytyksen löydät Promenaadilta Onnenpelien kohdalta. Palvelu toimii narikkaperiaatteella 4 euron hintaan/matkatavarat. Tarvittaessa soitathan kelloa, niin sinua palvellaan hetken kuluttua. Palvelemme Muumimaailman aukioloaikojen mukaan.
 

[Otsikko]

[Teksti]

[Otsikko]

[Teksti]

Riippumatolla
ei ole sijaa velvollisuudentuntoisessa elämässä.

Osta liput tästä