Osta liput edullisemmin tästä

Muistilista

Reissaaminen lasten kanssa, siinä on monta monessa! Lue ääriolosuhteissa koetellut vinkkimme ennen kun lähdette, varsinkin jos olette tulossa Muumimaailmaan ensimmäistä kertaa. Näin vältätte turhat kommellukset ja saatte päivästä täyden ilon irti.

Varaa aikaa

Jotta ehditte nauttia kaikesta mitä on tarjolla, kannattaa tulla ajoissa ja vaikka kahtenakin päivänä.

Tutustu etukäteen

Tutustu saaren karttaan ja tapahtumiin etukäteen, näin saatte päivästä enemmän irti ja löydätte kaikkiin saaren kohteisiin.

Oikeat varusteet

Varustautukaa sään mukaan, Muumimaailmassa ollaan paljon ulkona joka säällä. Ota mukaan myös uimapuku, meillä on uimaranta.

Eniten vieraita...

... Muumimaailmassa käy heinäkuussa. Rauhallisempia vierailuajankohtia ovat kesä- ja elokuu.

Lastenhoito

WC-tilojen yhteydessä on useita hyvin varusteltuja lastenhoitohuoneita. Ruokailupaikoissa onnistuu myös vauvanruoan lämmitys mikroaaltouunissa.

Vetokärryt

Lapsia ja tavaroita varten voit vuokrata lastenrattaat tai vetokärryt Muumimaailman infopisteestä.

Lasten rattaat 8€/pvä  (5€ pantti)

Vetokärryt 5€/pvä (5€ pantti)

Maksuvälineet

Ruokapaikoissa ja myymälöissä käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit. Lähin käteisautomaatti sijaitsee Naantalin keskustassa.

Liikuntarajoitteiset

Maasto on mäkinen ja osin jyrkkiä nousuja. Muumimaailmaan johtavan sillan ramppi on veden korkeudesta riippuen välillä jyrkkä. Muumitalon ympäristö on suhteellisen helppokulkuinen ja metsäpolut on mahdollista kiertää pyörätuolilla. Korkeuserojen vuoksi liikkumisesta on hyvä kuitenkin varmistua tapauskohtaisesti. Henkilökunta opastaa tarvittaessa helpommalle reitille. Liikuntarajoitteisen vieraan saattaja pääsee mukaan ilmaiseksi saattajakortilla tai siihen verrattavalla kortilla.

Inva-WC:t

Teatteri Emman ja Mamman Keittiön yhteydessä on inva-WC-tilat.

Infopiste

Muumimaailman info on Muumipostin ja kirjakaupan yhteydessä. Sieltä voi kysellä löytötavaroita, ja paikalla on ensiaputaitoinen henkilö.

Tavaransäilytys

Tarvitsetko matkatavaroillesi säilytystä? Tavaransäilytyksen löydät Promenaadilta Onnenpelien kohdalta. Palvelu toimii narikkaperiaatteella 4 euron hintaan/matkatavarat. Tarvittaessa soitathan kelloa, niin sinut palvellaan hetken kuluttua. Palvelemme Muumimaailman aukioloaikojen mukaan.
 

Riippumatolla
ei ole sijaa velvollisuudentuntoisessa elämässä.

Osta liput edullisemmin tästä