Osta liput tästä

Majoitu mukavasti!

Muumimaailmassa ja muissa lähiseudun perhekohteissa kuluu helposti useampikin päivä. Erityisesti keskikesällä majoitus kannattaa varata etukäteen.

Hyviä majoitusvaihtoehtoja löydät niin Naantalista kuin Turustakin. Valitse vaikka rentouttava kylpylä tai lapsiystävällinen perhehotelli. Osa majoituspaikoista tarjoaa myös käteviä Muumipaketteja. Lisätietoa löydät Visit Naantalin ja Visit Turun (KissMyTurku) sivuilta:

Kivaa kylpylässä!

Naantali Spa

Naantalin Kylpylässä voit majoittua esimerkiksi Muumi story -huoneessa. Kylpylästä on matkaa Muumimaailmaan vain 1,5 kilometriä.
Lue
lisää

Ruissalo Spa

Yhdistä kesän kylpyläloma Ruissalon Kylpylässä Turussa ja seikkailu Naantalin Muumimaailmassa. Ruissalon Kylpylän sijainti on ainutlaatuinen – keskellä kansanpuistoa, Airiston kauniissa merimaisemissa. Turun keskusta on ainoastaan 10 min automatkan päässä.
Lue
lisää
Muumeja ja merta!

Päivä Muumimaailmassa ja risteily Viking Gracella

Yhdistä kaksi elämystä ja vietä kesän paras päivä perheen kanssa! Vieraile ensin Naantalin Muumimaailmassa, jossa yhdistyvät Tove Janssonin luoma satu ja aito saaristoluonto. Saariston kauneudesta voit nauttia päivän päätteeksi ja myös seuraavana päivänä, kun jatkat lomaasi Viking Gracella.
Lue
lisää
Golfia kanssa!

Kultaranta Resort

Vapaa-ajan paikka meren rannalla, vain viiden kilometrin päässä Muumimaailmasta, tunnetaan myös upeasta golfkentästään.
Lue
lisää
Keskellä Turkua!

Original Sokos Hotel Wiklund

Uusi perheellekin sopiva hotelli, jonka kanssa saman katon alla laajat palvelut mm. perhehuoneita, viisi ravintolaa, Sokos ja S-market. Matka Naantaliin taittuu esimerkiksi Muumibussilla.
Lue
lisää
Perheiden suosikki

Original Sokos Hotel Kupittaa

Perheystävällinen hotelli, jonne on helppo saapua omalla autolla tai suoraan Kupittaan rautatieasemalta. Hyvänmaun Bistro Elli, Deli sekä Kuppis Rooftop Bar täydentävät palveluja matkaileville perheille. Viereisen Kupittaanpuiston Seikkailu- ja Liikennepuisto tuovat lisäelämyksiä kesäretkeen. Matka Naantalin Muumimaailmaan taittuu helposti omalla autolla tai Muumibussilla.

Lue
lisää

Tunnen kutsumusta vaaka-asentoon.

Osta liput tästä