Osta liput edullisemmin tästä

Kesän 2018 tapahtumakalenteri

Kesäkuu

Muumit ja vaaraton juhannus
Tervetuloa viettämään Muumiperheen kanssa koko perheen juhannusta. Muumipappa on jälleen rakentanut mahtavan juhannussalon, jonka ympärille kaikki ovat tervetulleita tanssimaan. Lisäksi vietämme Pikku Myyn syntymäpäiviä ja Nuuskamuikkunen kertoo leirillään jännittävää juhannustarinaa.

Heinäkuu/Elokuu

Muumit ja Näkymätön Lapsi
Oletko koskaan tavannut ketään näkymätöntä? Muumiperheen luokse saapuu nimittäin Näkymätön Ninni ja hänet täytyisi saada jälleen näkyväksi. Kuuletko jo tiu’un kilinää?
 
Unikeonpäivä
Kuka Muumimaailman asukkaista mahtaa nukkua kaikista sikeimmin? Kenen unenlahjat ovat vertaansa vailla? Tervetuloa katsomaan, kuka valitaan Muumimaailman omaksi Unikeoksi tänä kesänä!
 
Viitottu ja kuvitettu viikonloppu
Tervetuloa viettämään Viitottua viikonloppua Muumimaailmaan. Erityistä tässä viikonlopussa on se, että kaikki ohjelmanumerot tulkataan viittomakielelle!
Lataa tarkempi ohjelma
 
Muumipeikon syntymäpäivä
Juhlimme Muumipeikon syntymäpäiviä, hurraa! Kaikki Muumimaailman asukit ovat paikalla ja Muumimamma on leiponut valtavan kermakakun juhlia varten. Taitaapa vierailla olla jokin yllätyskin syntymäpäiväsankarille…
 
Syksy saapuu Muumilaaksoon
Keittiön pöytä on kannettu ulos juhlia varten. Se on merkki siitä, että Muumit valmistautuvat talviunille ja ovat järjestäneet syysjuhlat. On aika syödä havunneulasia ja peittää huonekalut lakanoilla. Nuuskamuikkunen kertoi myös lähtevänsä päivän päätteeksi etelään. Tervetuloa viettämään kesän viimeistä päivää ja toivottamaan Nuuskamuikkuselle hyvää matkaa!
 
Osta liput edullisemmin tästä