Osta liput tästä

Kesän erikoispäivät 2021

25.-26.6. Muumit ja juhannuksen taikaa

Tervetuloa viettämään Muumiperheen kanssa koko perheen taianomaista juhannusta. Niiskuneidillä on pää pyörällä juhannustaioista. Tule katsomaan, toteutuvatko ne! Muumipappa taas on pystyttänyt eriskummallisen juhannussalon, jonka ympärille kaikki ovat tervetulleita tanssimaan. Lisäksi vietämme Pikku Myyn syntymäpäiviä ja Nuuskamuikkunen kertoo leirillään jännittävää juhannustarinaa. Saattaapa olla, että saamme mukaan myös yllätysvieraan juhlimaan kanssamme juhannusta. 

 

27.7. Unikeon päivä

Kuka Muumimaailman asukkaista mahtaa nukkua kaikista sikeimmin? Kenen unenlahjat ovat vertaansa vailla? Tervetuloa katsomaan kuka valitaan Muumimaailman omaksi Unikeoksi tänä kesänä!

Unikeon herätys Muumitalolla klo 10.30 sekä Pikku Estradilla klo 14.30

 

7.8. Muumipeikon syntymäpäivä

Juhlimme Muumipeikon syntymäpäiviä, hurraa! Lähes kaikki Muumilaakson asukit ovat paikalla ja Muumimamma on leiponut valtavan kermakakun juhlia varten. Taitaapa vierailla olla jokin yllätyskin syntymäpäiväsankarille…

Lapset saavat Niiskun verstaalla tehdä Muumipeikolle kortteja ja tuoda niitä muumitalolle. Lisäksi pitkin päivää aikatauluttamatonta syntymäpäiviin liittyvää ohjelmaa.

 

VIITOTTU JA KUVITETTU VIIKONLOPPU MUUMIMAAILMASSA
21.-22.8.
 
Kaikki ohjelmanumerot tulkataan viittomakielellä tai muilla kommunikointimenetelmillä. Muumimaailman ja Diakin tulkkauksen opiskelijoiden järjestämä tapahtuma tuo satumaailman lähemmäksi lapsia, jotka kommunikoivat suomalaisella viittomakielellä, viitotulla puheella tai jollakin puhetta tukevalla tai korvaavalla menetelmällä.
Tule mukaan!  
 

 22.8. Syksy saapuu Muumilaaksoon

Keittiön pöytä on kannettu ulos juhlia varten. Se on merkki siitä, että Muumit valmistautuvat talviunille ja ovat järjestäneet syysjuhlat. On aika syödä havunneulasia ja peittää huonekalut lakanoilla. Nuuskamuikkunen kertoi myös lähtevänsä päivän päätteeksi etelään. Tervetuloa viettämään kesän viimeistä päivää ja toivottamaan Nuuskamuikkuselle hyvää matkaa!

 

 

 

 

Osta liput tästä