Osta liput edullisemmin tästä

Kesän erikoispäivät 2019

8.-9.6. Niiskun keksintöpuiston avajaiset

Tervetuloa juhlistamaan Niiskun uuden verstaan harjakaisia. Niisku on jo pitkään haaveillut uudesta verstaasta ja nyt vihdoin hän on saanut nikkaroitua sen valmiiksi. Juhlapuhujaksi on lupautunut itse Tuutikki.

21.-22.6. Muumit ja juhannuksen taikaa

Tervetuloa viettämään Muumiperheen kanssa koko perheen taianomaista juhannusta. Niiskuneidillä on pää pyörällä juhannustaioista. Tule katsomaan, toteutuvatko ne! Muumipappa taas on pystyttänyt eriskummallisen juhannussalon, jonka ympärille kaikki ovat tervetulleita tanssimaan. Lisäksi vietämme Pikku Myyn syntymäpäiviä ja Nuuskamuikkunen kertoo leirillään jännittävää juhannustarinaa. Saattaapa olla, että saamme mukaan myös yllätysvieraan juhlimaan kanssamme juhannusta.

27.7. Unikeonpäivä

Kuka Muumimaailman asukkaista mahtaa nukkua kaikista sikeimmin? Kenen unenlahjat ovat vertaansa vailla? Tervetuloa katsomaan, kuka valitaan Muumimaailman omaksi Unikeoksi tänä kesänä!

7.8. Muumipeikon syntymäpäivä

Juhlimme Muumipeikon syntymäpäiviä, hurraa! Kaikki Muumimaailman asukit ovat paikalla ja Muumimamma on leiponut valtavan kermakakun juhlia varten. Taitaapa vierailla olla jokin yllätyskin syntymäpäiväsankarille. Sinäkin voit askarrella jo kotona Muumipeikkoa ilahduttamaan oman syntymäpäiväkortin!

10.-11.8. Viitottu viikonloppu

Tervetuloa viettämään Viitottua viikonloppua Muumimaailmaan. Erityistä tässä viikonlopussa on se, että kaikki ohjelmanumerot tulkataan viittomakielelle!

25.8. Syksy saapuu Muumilaaksoon

Keittiön pöytä on kannettu ulos juhlia varten. Se on merkki siitä, että Muumit valmistautuvat talviunille ja ovat järjestäneet syysjuhlat. On aika syödä havunneulasia ja peittää huonekalut lakanoilla. Nuuskamuikkunen kertoi myös lähtevänsä päivän päätteeksi etelään. Tervetuloa viettämään kesän viimeistä päivää ja toivottamaan Nuuskamuikkuselle hyvää matkaa!

Osta liput edullisemmin tästä