Pikku Myy tanssii ja iloitsee

Muumitapahtumat

Tilaa Muumit yritystapahtumaasi

Puuttuuko tapahtumastasi esiintyjä? Vai puuttuuko koko tapahtuma? Muumeilla on ilmiömäinen kyky houkutella lapsiperheitä ja muita Muumifaneja sankoin joukoin paikalle. Muumien avulla asiakkaamme ovat jopa triplanneet aiempia myynti- tai kävijäennätyksiään!

Suosion syy on yksinkertainen: Muumifilosofian mukaisten perheystävällisten arvojen ympärille on helppo ja luonteva rakentaa viihdyttävä ja laadukas tapahtumakokonaisuus.

Muumien esiintyminen ei vaadi suuria puitteita, sillä ne tuovat tärkeimmän tullessaan – ainutlaatuisen tunnelman! Esiintymiset rakentuvat viihdyttävästä yhdessäolosta, tarinasta, musiikista, tanssista ja interaktiivisesta leikistä. Ja mikä parasta, esitys päättyy aina yleisön kanssa tapaamiseen, jolloin sopii vaikka napata valokuva Muumin halauksessa!

Muumit sopivat kaiken kokoisiin asiakas-, henkilöstö- ja muihin sidosryhmätilaisuuksiin. Takaamme ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella tuotetun laadukkaan ja luotettavan palvelun sekä elämyksellisen kokemuksen.

Pyydä tarjous Muumitapahtumallenne myynniltä: lomakkeella, sähköpostitse myynti@muumimaailma.fi tai puhelimella 02 511 1104

Tilaa uutiskirje tästä

Tunnelmia Muumitapahtumasta

 

Aiheeseen liittyvää