Niisku ja lapset

Muumimaailman uutuuskohteet 2022

”Takaisin luontoon. Elämme vain kerran. Hiiteen velvollisuudet!”

– Muumipappa

Muumimaailman viime kesän hauskin uutuus on upouusi Hattivattien luola, jossa koetaan jännittäviä hetkiä ja vain rohkeimmat uskaltavat kulkea sen läpi. Toinen mielenkiintoinen uutuus on Niiskun keksintöpuisto, jossa vonkaleita napataan virtaavasta vedestä Tuu-tikin onginnassa sekä Niiskun uusi keksintö, joka on mitä kummallisin ja koukuttavin vempain.

Kahvila Papan Hattu komeilee keskeisellä paikalla ja siellä tarjoillaan muun muassa Muumipeikon nimikkovohveleita. Lisäksi Hosulin purkin viereltä löytyvät Hosulin Hukkapalat etsivät paikkaansa ja apua kaivataankin, jotta kaikki palaset loksahtavat kohdilleen. Tämän päälle valokuvauspisteellä voi napata ikimuistoisen otoksen.

Hattivattien luola

Hattivattien luola saattaa olla koko Muumimaailman jännittävin paikka. Suurissa laumoissa liikkuvat Hattivatit ovat kokoontuneet omaan luolaansa, jossa jännite kasvaa. Hattivatit suhtautuvat kaikkiin muihin olioihin täydellisen välinpitämättömästi, eikä niistä ole normaalisti minkäänlaista vaaraa ohikulkijoille, vaikka luola jännittävä paikka onkin.

Niiskun Keksintöpuisto

Niiskun Keksintöpuistossa voi ihastella ja kokeilla muun muassa Niiskun uusinta keksintöä, joka on mitä kummallisin, mutta samalla kiehtovin. Tähän saattaa jäädä toviksi jumiin ja koukkuun, kun pohdiskelee miten vempain toimiikaan! Kalastaminen on aina hauskaa! Vielä hauskempaa siitä tekee se, että kaloja yritetään napata virtaavasta vedestä! Tuu-Tikin onginnassa vedestä napataan vonkaleita ihan riemuissaan! Muistathan pakata kalaonnea matkaan!

Hosulin Hukkapalat

Nappeja keräilevällä Hosulilla on niin paljon erilaisia aarteita, että niitä riittää hukkapaloiksi asti. Hukkapalat etsivät paikkaansa ja apua kaivataankin, jotta kaikki palaset loksahtavat kohdilleen. Löydätkö sinä jokaiselle palaselle oman kolonsa?

Kahvila Papan Hattu

Kahvila Papan Hatun tunnistaa mistäs muustakaan kuin katolla komeilevasta isosta hatusta. Täällä voi nauttia ihastuttavan Muumipeikon nimikkovohvelin. Kuuluuko sinusta vohvelin kanssa kermavaahto vai hillo vai kenties molemmat? Millä lisukkeilla veikkaat Muumipeikon nauttivan oman nimikkovohvelinsa?

Valokuvauspiste

Kolmattakymmenettä kesää viettävän Muumimaailman valokuvauspisteellä voi innostua nappaamaan ikimuistoisen potretin omasta porukasta! Kenellä kööristä on kaikkein veikein hymy?