Osta liput tästä

Rajoja, rakkautta ja
rahtunen tervettä järkeä

Muumimaailma ilmentää toiminnassaan perhekeskeisyyttä, väkivallattomuutta, ystävällisyyttä, ympäristötietoisuutta, hyviä tapoja, ennakko-luulottomuutta sekä turvallisuutta.

Muumimaailmassa turvallisuus tarkoittaa niin fyysistä kuin henkistäkin turvallisuutta. Lapsien joskus vähän pelottaviksikin kokemat asiat, kuten Mörkö tai Haisuli, tavataan Muumien kotilaaksossa turvallisesti yhdessä perheen kanssa.

Muumien kotilaakso sijaitsee mahdollisimman luonnontilaisena säilytetyllä saarella, jonka kasvisto ja eläimistö ovat runsaita. Suomalaiseen kesään kuuluvat myös esimerkiksi mehiläiset ja kielot. Pidäthän vanhempana huolta, etteivät lapset esimerkiksi laita suuhunsa vieraita marjoja. Annetaan Kailon luonnon kukoistaa monimuotoisena, jotta kaikki voivat nauttia vehreästä Muumimaailmasta.

Paloturvallisuus on saarella erityishuomion kohteena. Muumimaailman alueella on säännöllisin välimatkoin palovesitynnyreitä. Kaikista rakennuksista löytyy tarvittava alkusammutusvälineistö. Huomioithan paloturvallisuuden tupakoimalla vain siihen varatuilla alueilla.

Pienten haaverien varalle löytyy infopisteestä laastaria ja muita ensiaputarvikkeita. Infossa on myös aina paikalla ensiaputaitoinen henkilö.

Tutustu Muumimaailman yhteiskuntavastuuraporttiin tästä (PDF).

Osta liput tästä