Osta liput edullisemmin tästä

Muumimaailman mobiilisovellus

Muumimaailman mobiilisovellus toimii henkilökohtaisena oppaanasi vieraillessasi Muumimaailmassa.

Kaikkien tarvittavien perustietojen ja ravintoloiden hinnastojen lisäksi sovellus rikastaa lapsen elämystä tarjoamalla vanhemmalle mahdollisuuden kertoa lapselle muumitietoa ja antaa tehtäviä eri kohteissa kuljettaessa. Riittää kun pistät puhelimesi bluetooth-yhteyden päälle.

Sovelluksessa on myös interaktiivinen kartta, missä on lisätietoa eri kohteista. Kartta auttaa sinua varmistamaan, että näette kaikki kohteet merkitsemällä väkäsellä jo vieraillut kohteet. Toiminto vaatii bluetooth-yhteyden asettamista päälle. Kun bluetooth-yhteys on päällä ja olet rekisteröitynyt sovellukseen, voit myös vastaanottaa rahanarvoisia etukuponkeja, jotka voit hyödyntää heti Muumimaailma-vierailunne aikana.

 

Sovellus hyödyntää iBeacon-teknologiaa, minkä avulla tunnisteaan sijainti ja etäisyys eri kohteisiin myös sisätiloissa. Tämän ansiosta sovellus pystyy kertomaan tarkasti kuhunkin kohteeseen liittyviä lisätietoja juuri silloin kun olet niiden lähellä. Mikäli haluat vierailun aikana etukuponkeja ja lisätietoja eri kohteista, tulee sinun asettaa laitteesi bluetooth päälle.

Osta liput edullisemmin tästä